Jongens B DES’72 Kampioen

28 februari 2011
Jongens B DES’72 Kampioen

PAPENDRECHT - Bij handbalvereniging DES’72 uit Papendrecht viel afgelopen weekend een kampioenschap te vieren. Het jeugdteam jongens B had vorige week al de titel kunnen winnen in een afgeladen sporthal de Donck.

Helaas was het spelen onder druk voor zoveel publiek iets te veel van het goede voor de jongens en verloren ze met 1 punt van Rodaw.
Afgelopen zaterdag was er in Vlaardingen een herkansing tegen HWC. Dit keer lieten de jongens zich niet ringeloren en wonnen overtuigend en konden als kampioenen terugkeren naar Papendrecht.
Lees meer over het kampioenschap op www.des72.com.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.