Cindy Heijkoop start met Reclame Dame

28 februari 2011
Cindy Heijkoop start met Reclame Dame

PAPENDRECHT - Begin dit jaar is Cindy Heijkoop gestart met haar bedrijf Reclame Dame. Na jaren internationaal ervaring te hebben opgedaan binnen de grafische-, reclame- en uitgeverij branche is ze voor zich zelf begonnen als grafisch vormgever en illustrator. De Reclame Dame is gevestigd op het Westeind 144 in Papendrecht.

Haar specialiteit is het ontwerpen van illustraties. Maar ook voor originele logo’s en huisstijlen, websites, advertenties, brochures en verpakkingen kun je bij de Reclame Dame terecht. De Reclame Dame heeft daarnaast een zeer ruime ervaring met het begeleiden van prepress projecten in India waar ze o.a. voor een grote uitgeverij de boekopmaak heeft verzorgd.

Cindy vertelt enthousiast: “Ik kan de totale promotie verzorgen voor ondernemers. Van websites tot brochures en van ontwerp tot drukwerk. Of het nu gaat om een grote of kleine oplage. Maar particulieren kunnen ook voor het ontwerpen van een geboortekaartje bij mij terecht. Juist de afwisseling in opdrachten is leuk en maakt het uitdagend.”

De Reclame Dame werkt op dit moment voor diverse bedrijven. Van adviesbureaus tot een uitgeverij van wenskaarten. Voor de laatste maakt ze originele illustraties die binnenkort overal te verkrijgen zullen zijn.
Voor meer informatie over de Reclame Dame kunnen belangstellenden surfen naar www.reclamedame.com.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.