Carnaval in de Spil

27 februari 2011 door Pieter van den Berg
Carnaval in de Spil

PAPENDRECHT - Opzaterdag 26 februari organiseerde Buurtvereniging Molenvliet in Wijkcentrum de Spil een Jeugdcarnaval.

Jeugdcarnaval wordt in Papendrecht al enige jaren niet meer georganiseerd en dat was voor de Buurtvereniging een reden om daar verandering in te brengen, en met succes want het is een fantastische en druk bezochte middag geworden. Ook burgemeester De Bruin was van de partij. Hij reikte aan het einde van de middag de prijzen uit aan de kinderen die het leukst verkleed waren.

Gina Smit vertelde na afloop: “Ik ben enorm tevreden en denk dat wij het jeugdcarnaval in Papendrecht weer op de kaart hebben gezet. Volgend jaar doen we het zeker weer en ik zou het leuk vinden om er dan ook een raad van 11 bij te hebben, want dat zou het feest nog completer maken, dus ouders als u denkt, dat is iets voor mij, meld u aan bij de Buurtvereniging."

De foto’s van het carnaval kunt u vinden in het fotoalbum op Luxfoto

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.