Taekwondo vereniging deed mee aan open Zuid Nederlandse Kampioenschappen

27 februari 2011 door Ad van Herk
Taekwondo vereniging deed mee aan open Zuid Nederlandse Kampioenschappen

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag 26 Februari hebben  drie leden van Taekwondo vereniging Papendrecht  meegedaan aan het 13e Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen te ‘s-Hertogenbosch.

Kay Punt mocht als eerst beginnen, helaas moest Kay zijn partij voortijdig beëindigen nadat hij een flinke trap op zijn kaak  gekregen heeft en behaalde een 3e plaats.

Renaldo Ziel wist zijn eerste partij te winnen met 7 punten verschil, zijn tweede partij ging er vrij heftig aan toe, de gehele wedstrijd stond de score gelijk maar in de laatste 10 seconden kreeg de tegenstander er een punt bij waardoor Renaldo de wedstrijd net heeft verloren en behaalde dan ook een gedeelde 3e plaats.

Jessica Stolk die vocht als laatst ze wist haar partij met volle overtuiging te winnen de coach van de tegenstander gooide na 10 punten verschil de handdoek in de ring waardoor Jessica er met de 1e plaats vandoor ging.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.