Drie jongens aangehouden na vechtpartij

26 februari 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - In de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 februari zijn aan de Oranjestraat in Sliedrecht drie verdachten aangehouden.

 De politie kreeg de melding dat er gevochten zou zijn aan de Burgmeester Keizerweg in Papendrecht. Twee van de betrokkenen, een 19-jarige en een 20-jarige jongen uit Sliedrecht, bevonden zich inmiddels op de Stationsweg in Sliedrecht. Zij gaven aan geslagen te zijn door drie anderen. De 20-jarige jongen was gewond en werd ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld. De drie anderen, 18-jarige jongens uit Papendrecht en Sliedrecht, werden even later aangehouden aan de Oranjestraat in Sliedrecht. De politie stelt een onderzoek in naar de vechtpartij.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.