Beschonken bestuurder veroorzaakt aanrijding

26 februari 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Op vrijdagavond 25 februari vond op de A15 een aanrijding plaats waarbij een personenauto achterop de auto voor zich reed. De bestuurster van de voorste auto, een 37-jarige vrouw uit Tholen, had nekklachten en werd ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht.

De vier kinderen die bij haar in de auto zaten, waren ongedeerd. De andere bestuurder, een 34-jarige man uit Sliedrecht weigerde in eerste instantie mee te werken aan een blaastest. Daarop werd hij meegenomen naar het bureau waar alsnog een blaastest werd gedaan. De man blies 890 UG/L, waarop zijn rijbewijs is ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.