Garagebrand na sleutelen aan auto

24 februari 2011
Garagebrand na sleutelen aan auto

PAPENDRECHT - Een garage aan de Reviusweg is op woensdagavond 23 februari omstreeks 20.00 uur in vlammen opgegaan. De naastgelegen woning bleef gespaard door snel optreden van de brandweer. Twee broers van 20 en 30 jaar knapten een oldtimer op die in de garage stond toen een daar ook aanwezige gaskachel in brand vloog.

De oudste van de twee mannen probeerde de brand nog te blussen met een brandblusser maar dit bleek tevergeefs te zijn. Hij liep lichte brandwonden aan zijn handen op. Hij en zijn jongere broer die rook had ingeademd werden nagekeken door ambulancepersoneel. Beiden hoefden niet naar het ziekenhuis en konden op eigen gelegenheid naar de huisartsenpost. De garage wordt als verloren beschouwd, de naastgelegen woning heeft schade opgelopen. Ruim een half uur na het uitbreken van de brand werd het sein brandmeester gegeven.


Pieter de Kreij


Paul Schrandt


Paul Schrandt

Laurens van Uden

  

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.