Gedeeltelijke afsluiting voor fietsers Wieklaan

24 februari 2011

PAPENDRECHT -Vanaf maandag 28 februari 2011 t/m vrijdag 4 maart 2011 is de Wieklaan gedeeltelijk afgesloten voor fietsers. De werkzaamheden -het vervangen van een zinker en een deel van de hoofdleiding aan de Wieklaan- worden uitgevoerd in opdracht van Oasen N.V. De werkzaamheden hebben voornamelijk betrekking op het fietspad aan de Wieklaan (t.h.v. de Vijzellaan) en niet op de rijbaan.

Om de overlast voor het fietsverkeer zo veel mogelijk te beperken heeft de gemeente Oasen N.V. verzocht om de werkzaamheden tijdens de voorjaarsvakantie (26-02-2011 t/m 06-03-2011) uit te laten voeren. De fietsers zullen moeten afstappen en over het naastliggende voetpad worden omgeleid.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.