Drie verdachten aangehouden en auto in beslaggenomen na melding verdachte situatie

22 februari 2011

PAPENDRECHT - De politie heeft op maandagmiddag 21 februari drie mannen van 16, 19 en 28 jaar uit Papendrecht aangehouden. Kort daarvoor kwam bij de politie een melding binnen dat drie verdachte personen zich op de Steilsteven en de Tjalk ophielden en daar bijzonder veel aandacht hadden voor een aantal woningen.

Agenten die een onderzoek in de omgeving instelden, troffen een vrouw aan die vertelde dat haar portemonnee uit haar woning ontbrak. Enige tijd later meldde deze vrouw dat haar beurs weer terecht was en dus niet gestolen. In de tussentijd zagen andere agenten op de BK weg een auto rijden in de richting van de N3. De drie inzittenden van dit voertuig werden aangehouden op verdenking van diefstal. De 28-jarige bestuurder van de auto bleek al voor de vijfde keer zonder rijbewijs te rijden. De auto werd dan ook direct in beslaggenomen. De politie heeft onderzoek gedaan naar de zaak waarna de drie werden heengezonden. Zij konden niet in verband worden gebracht met de verdachte situatie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.