Koperdieven aangehouden op de Van der Palmstraat

21 februari 2011

PAPENDRECHT -  Twee mannen van 25 en 41 jaar uit Dordrecht zijn op 21 februari op de Van der Palmstraat aangehouden. Ze waren bezig met het strippen van de bliksemafleider van een kerkgebouw en een alerte getuige zag hert gebeuren. Deze aarzelde niet en belde 112 en de agenten waren er snel bij de mannen aan te houden. De 25-jarige probeerde nog weg te rennen, maar hij viel en kon eenvoudig opgepakt worden. Hij was recalcitrant en uitte allerlei beledigingen naar de agenten en moest geboeid worden. De mannen waren in het bezit van tassen met gereedschap en delen van de bliksemafleider. Dit alles is in beslaggenomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.