PKC wint moeizaam van KVS

21 februari 2011
PKC wint moeizaam van KVS

PAPENDRECHT - PKC speelde op zaterdag 19 februari 2011 in Scheveningen tegen KVS, een wedstrijd die gewonnen moest worden om mee te blijven doen in de strijd om de play off’s. De Papendrechters openden de score (0-1), waarna KVS kon counteren (2-1). Na de gelijkmaker liep PKC vlot uit naar 2-6 met onder andere twee treffers van Tom Kalkman, die in de basis begon deze avond. KVS probeerde aan te haken, maar kreeg het verschil van vier in eerste instantie niet terug gebracht: 5-9 en daarna 7-11. Met nog vijf minuten te spelen,
kwam KVS wel langzaam terug, met oud PKC-speler Djinn Schott voorop in de strijd: 9-11 en 10-11, wat ook de ruststand werd in Scheveningen.

Net als in de eerste helft opende Laurens de score (10-12), waarna Djinn Schott liet zien, dat KVS nog lang niet verslagen was: 11-12. PKC probeerde meer druk te zetten en Susan Struik bracht het verschil weer op twee: 11-13, waarna Laurens 11-14 liet aantekenen. Hierna ging het een periode gelijk op: 13-15. Vervolgens kwam er een doelpuntloze periode, o.a. onderbroken door een blessure van Susan Struik, die tegen Rutger Sijstermans aanbotste.

Een strafworp moest PKC weer op gang brengen: 13-16, maar ook KVS mocht vanaf de stippositie scoren: 14-16.
Met nog goed 10 minuten te spelen kwam Saskia de Graaf voor Cindy van Eijck. Het werd spannend, toen KVS weer langszij kwam: 15-16 en kort daarna 16-16 door Djinn Schott.
Nadieh zette PKC weer op voorsprong met een doorloopbal: 16-17 en op winst 16-18 in de laatste minuut.

Een moeizame, maar heel belangrijke overwinning voor de Papendrechters.

Fotograaf: Peter Besemer
Website: http://klik.besemer.info

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.