Verwarde man aangehouden na plegen vernielingen

19 februari 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Een 23-jarige verwarde man uit Papendrecht is op vrijdagavond 18 februari aangehouden nadat hij diverse vernielingen pleegde.

Flatbewoners aan de Jozef Israelstraat wenkten surveillerende agenten toen zij naar aanleiding van de melding een onderzoek instelden. Diverse planten en bomen bleken uit een plantenbak te zijn getrokken, ook werden bloeddruppels aangetroffen die later vermoedelijk van de verdachte bleken te zijn.

Op de Jan Steenlaan herkenden andere agenten de man aan de hand van het doorgegeven signalement toen zij hem zagen staan met een ontwortelde boom in zijn hand. Hij bleek bloed aan zijn handen en hoofd te hebben, vermoedelijk doordat hij zichzelf had verwond.
De man was invloed van alcohol en mogelijk drugs en werd aangehouden waarbij hij veel verzet pleegde. Ook in het politievoertuig en tijdens zijn fouillering probeerde de man met geweld weg te komen en riep beledigende opmerkingen naar de agenten. Eenmaal in zijn cel ging dit nog even door waarna de rust enigszins weerkeerde.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.