Rivas-woonlocaties blij met relaxfauteuils

15 februari 2011 door Ad van Herk
Rivas-woonlocaties blij met relaxfauteuils

PAPENDRECHT - Verpleeghuis De Wieken, woonzorgcentrum De Markt en zorgcentrum De Waalburcht in Papendrecht hebben alledrie een relaxfauteuil gekregen.

Maandag namen de bewoners van deze Rivas-woonlocaties de fauteuils in ontvangst. Deze werden aangeboden door Stichting Vrienden van Stolpehove in samenwerking met de A.A. de Haan Stichting.  Met veel enthousiasme werden de fauteuils meteen uitgeprobeerd. “Voor onze bewoners is dit een geweldig cadeau. We geven de stoelen dan ook een mooie plek in de gezamenlijke ruimte”, zegt Anja Bulté, zorgmanager bij Rivas. “Op die manier kunnen alle bewoners er gebruik van maken en genieten van een beetje meer comfort.” Ook voor familieleden die lange tijd aan bed zitten en/of waken, worden de stoelen ingezet. Anja: “We vinden het belangrijk dat familieleden bijvoorbeeld bij ziekte dag en nacht bij hun dierbare kunnen blijven. Dit is nu ook mogelijk, maar door de fauteuils bij het bed
te plaatsen, is dit een stuk comfortabeler.”

De fauteuils werden aangeboden door de Vrienden van Stolpehove in samenwerking met de De Haan Stichting. De voorzitters van beide
stichtingen verzorgden samen de overhandiging. “We zijn hartstikke blij met deze steun. Hierdoor kunnen we veel extra dingen voor onze bewoners doen”, voegt Maurits Poirot, regiomanager bij Rivas toe. Stichting Vrienden van Stolpehove zet zich in voor aanvullende activiteiten op het gebied van wonen en welzijn voor bewoners van de Rivas-locaties in Papendrecht.

Op de foto staan v.l.n.r. Maurits Poirot van Rivas, burgemeester Kees de Bruin (als voorzitter van de De Haanstichting), een bewoonster van De Waalburcht en de heer Hortkoren van de Stichting Vrienden van Stolpehove.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.