Potentiële inbrekers tijdens ‘wandeling’ opgepakt

15 februari 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - In de nacht van maandag op dinsdag 15 februari heeft de politie twee verdachten met inbrekersgereedschap aangehouden. Twee agenten zagen omstreeks 03.45 uur twee verdachte mannen op de Lange Tiendweg in de richting van de Veerweg lopen.

De twee van 25 en 41 uit Dordrecht werden aan een controle onderworpen en vertelden dat een vaag verhaal dat ze zomaar een rondje liepen. Ondertussen werd aan de hand van hun persoonsgegevens duidelijk dat ze een lijst aan antecedenten op het gebied van inbreken hadden: de 25-jarige man staat 13 keer vermeld, de 41-jarige man 44 keer.
De agenten namen een zogenaamde flipper, ‘snijbestendige’ handschoenen, een mes en twee sleutels van een bromfiets en een personenauto in beslag. Hier wordt nog nader onderzoek naar gedaan, de verdachten zitten vast voor verhoor.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.