Dubbele winst voor Olympia turnsters

14 februari 2011 door Ad van Herk
Dubbele winst voor Olympia turnsters

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag kwamen in het Rayon Turn Toernooi beide jeugdteams van gymnastiekvereniging Olympia in actie. De jeugd B turnsters namen het thuis op tegen KDO uit Alblasserdam. De jeugd A turnsters reisden af naar Arkel om tegen OMOS te turnen. Beide teams wisten hun wedstrijd te winnen.

De jeugd B won hiermee de derde wedstrijd op rij in hun wedstrijdpoule. De Papendrechtse turnsters deden het goed op de brug. Elise Vonk haalde hier zelfs 14.00 punten waar haar uiteindelijk op de 3e plaats deed belanden. Summer Howe eindigde net voor haar op de 2e plaats.

De jeugd A won met 224.50 tegen 241.05 de wedstrijd ruim van OMOS Arkel. De plaatsen 1 tot en met 5 gingen naar Papendrechtse turnsters. Kirsten Kuntz werd 1e en daarachter eindigden Lysanne Meijer, Kayley Vis, Carlijn Woerlee en Lotte Kuntz. Daphne  Jongeneel werd 7e en Myrthe Verhagen haalde met wat pech op de balk en een mooie brugoefening (12.35) de 11e plaats. Olympia maakte vooral het verschil op balk en vloer. Op de vloer haalde Lysanne Meijer het hoogste cijfer (12.60) met een keurige arabier flikflak. En Kirsten Kuntz kreeg voor haar overslag zelfs een 13.80 (met een uitgangswaarde van 14.50), het hoogste cijfer van de wedstrijd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.