Papendrechtse zanger Maurice Schaap in beeld

14 februari 2011 door Pieter van den Berg
Papendrechtse zanger Maurice Schaap in beeld

PAPENDRECHT - Zanger Maurice Schaap uit Papendrecht is één van de weinige nog betaalbare toppers, en daardoor een veel gevraagde zanger op bruiloften, feesten en partijen. Maurice is een zanger met een brede ervaring en zijn repertoire is zeer divers, tijdens een optreden vliegen de hits van toen en nu voorbij, “Ik ben zeer flexibel in te zetten: op een klein feestje in de achtertuin of op een groot podium of plein met duizenden mensen, en alles er tussen in. In welke situatie ik me ook bevind, ik probeer er altijd een gezellig feestje van te maken, voor jong en oud” aldus de zanger.

"Regelmatig treed ik ook op in zorginstellingen in de regio, zaterdag stond ik op het podium in Smeetsland in Rotterdam, geweldig om te doen, de oudere mensen leven op als ze bekende nummers uit hun tijd horen en zingen vaak direct uit volle borst mee.

Mijn vriendin Brenda en vriend Pieter van den Berg verzorgen de boekingen en promotie voor mij, zodat ik mij volledig kan richten op mijn repetities en optredens.

Begin maart komt ook mijn nieuwe website www.mauriceschaap.nl online. Op de website komt informatie over mij te staan aangevuld met foto’s en filmpjes van mijn optredens, ook is het mogelijk om mij direct online te boeken of mijn agenda in te zien.

Vorige week ben ik gevraagd door het Leger des Heils om een optreden te verzorgen in Theater Zuidplein, uiteraard zie ik dat als een eer maar het is ook zeker een grote uitdaging om in het theater voor een groot publiek te mogen optreden.

Voor het Papendrechtse publiek treed ik op zaterdag 19 maart op tijdens NLdoet, van 12:00 tot 12:45 zing ik in de tent op het Marktplein".

Foto: Pieter van den Berg

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.