Jongeren maken kennis met Papendrechtse sportverenigingen

14 februari 2011 door Pieter van den Berg
Jongeren maken kennis met Papendrechtse sportverenigingen

PAPENDRECHT - Onder het motto “Durf jij dit aan” vond er vrijdagavond 11 februari een groot sportevenement plaats in sporthal De Donck in Papendrecht. De sportavond was speciaal voor jongeren van 15 tot 20 jaar.
Er was een heel gevarieerd aanbod van grote en kleinere sporten: basketbal, volleybal, handbal, tafeltennis, tafelvoetbal, minipool, darten, sjoelen en diverse megaspellen.

Om de boel nog meer op te vrolijken draaide een DJ lekkere muziek in de ruimte van Horeca Sterk. Volleybalvereniging Flits, handbalvereniging DES’72 en tafeltennisvereniging ‘Papendrecht’ organiseerden dit evenement in samenwerking met de gemeente Papendrecht.

Foto: Pieter van den Berg
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.