Automobilist verliest macht over het stuur

14 februari 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Op de Burgemeester Keijzerweg heeft op zondagavond 13 februari omstreeks 18.30 een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden.

De bestuurder, een 23-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht, raakte niet gewond. De man verklaarde dat hij onder het rijden in zijn auto wat zocht en vervolgens in de bocht naar links de macht over het stuur verloor waarna hij tegen een boom en een hekwerk tot stilstand kwam. Vermoedelijk heeft de man te hard gereden. De politie doet onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.