Gezellige drukte bij koffieconcert met Next Please

14 februari 2011 door Ad van Herk
Gezellige drukte bij koffieconcert met Next Please

PAPENDRECHT - In de koffieconcertserie "Aangenaam Goud", georganiseerd door de sectie muziek van de Culturele Raad Papendrecht i.s.m. de Rivas stond 12 februari een bijzondere muziekstijl op het programma. De regionale bluegrassband "Next Please" gaf een concert in de Americana-stijl, met meerstemmige zang en vele instrumenten zoals mandoline, mandola, dobro, vijfsnarige banjo, gitaar, en bas.

De echte familieband, aangevuld met wat vrienden, liet de bewoners van de Waalburcht en vele belangstellenden genieten van hun zuivere meerstemmige zang en perfecte instrumentbeheersing in deze stijl. Deze combinatie van kwaliteiten maakte dit concert tot een van de hoogtepunten in de serie.

De band bestaat uit Annette Leeuwestein, Diana van der Sijde, Henk Bronkhorst, Jan de Bruin, Rene Slieker en Tony de Bruin.

Foto: Francis de Bruin.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.