Koren gezocht

08 februari 2011 door Josette Huisman
Koren gezocht

PAPENDRECHT - Jeugdcentrum Interval is op dit moment druk bezig met o.a. de programmering van de Acoustic Sunday’s voor het seizoen 2011/2012.

Deze familie-activiteit waarbij op een zondagmiddag het publiek kan genieten van een groep/duo of andere akoestische formatie en een koor wordt maandelijks georganiseerd in de grote zaal van het jeugdcentrum. Dit alles in een theater-achtige sfeer met 125 zitplaatsen.

Op dit moment is er plek voor een aantal koren die kunnen optreden. Koren die interesse hebben kunnen contact opnemen met Interval (Frank de Boer: 078- 770 63 85/ 06- 10 52 99 38). Er is geen ruimte meer voor groepen (het programma voor de pauze). Meer info is te lezen op: www.papendrecht.nl/interval

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.