Jongen loopt op dak van auto’s en wordt aangehouden

06 februari 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Een 16-jarige jongen uit Papendrecht is op 6 februari om 05.10 uur op de Willem Dreeslaan aangehouden. Getuigen hadden gezien dat een groepje van zo’n vijf jongeren op de Admiraal de Ruyterweg liep en dat één van hen over twee auto’s liep. In het dak van één van de auto’s zat een behoorlijke deuk. Het groepje werd op de Willem Dreeslaan aangetroffen en uit het onderzoek kwam de 16-jarige verdachte naar voren. Hij werd uit het groepje gehaald en naar het politiebureau overgebracht. Daar wordt hij verhoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.