Drechtstreek opnieuw zonder drie punten naar huis

06 februari 2011 door Ad van Herk
Drechtstreek opnieuw zonder drie punten naar huis

PAPENDRECHT - Het is Drechtstreek opnieuw niet gelukt om in een uitwedstrijd drie punten mee naar huis te nemen. De formatie van Jan Kroos moest tevreden zijn met één punt na een 1-1 gelijkspel tegen Wieldrecht. Met de harde wind mee speelde Drechtstreek in de eerste helft redelijk maar het lukte niet om het windvoordeel om te zetten in doelpunten. Zo ging een fraaie omhaal van Jan Abaisa net naast het doel en kopte Erwin van der Heiden de door Martijn de Jong doorgekopte bal uit een hoekschop net over het doel. Het duurde tot de 40ste minuut voordat Maarten Vink uit een scrimmage voor het doel een door Wieldrecht weggewerkte bal van dichtbij keihard inschoot: 0-1.

Na de hervatting hielden de ploegen elkaar goed in evenwicht maar namens Wieldrecht wist Ralph Verschuren in de 66ste minuut toch de gelijkmaker in te schieten na een door Drechtstreek niet goed uitverdedigde bal. Kansen waren er voor Drechtstreek daarna nog wel voor Ricardo Heerebrand - net overgetikt door keeper Vincent Bijl - en Wesley Kiel die een hard, laag schoot gekeerd zag worden door diezelfde doelman. Zo kon de goed leidende Zeeuwse scheidsrechter Simonse de wedstrijd beëindigen met een 1-1- eindstand.

Na afloop konden beide trainers wel tevreden zijn met de uitslag. Komende zaterdag speelt Drechtstreek om 14.30 uur de thuiswedstrijd tegen Good Luck uit Raamsdonksveer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.