Feest bij Multishop Westpolder

05 februari 2011 door Pieter van den Berg
Feest bij Multishop Westpolder

PAPENDRECHT - Zaterdag 22 januari 2011 is de eerste Lotto Jackpot van 2011 gevallen in Papendrecht. Het winnende lot met de cijfers 7-10-13-15-26-27 en de kleur blauw is goed voor 9,5 miljoen euro en gekocht bij Multishop Papendrecht aan de Jan van Goijenstraat 14 te Papendrecht. 
Zaterdag 5 februari om 10.30 uur namen de directie en medewerkers van Multishop Westpolder een grote bos bloemen en een fles champagne in ontvangst van Lotto, vervolgens werd er een grote taart aangesneden om het winnen van de prijs samen met het winkelende publiek te vieren. De winnaar heeft zich inmiddels gemeld bij De Lotto in Rijswijk om zijn prijs in ontvangst te nemen.

In het verkooppunt van het winnende lot is ook verheugd gereageerd: “Top! Ik weet niet wat ik moet zeggen. Het is altijd leuk wanneer er een grote prijs wordt gewonnen op een lot dat in de winkel is gekocht. Er vallen hier regelmatig grote prijzen, maar deze prijs is echt geweldig aldus de winkelier.
 

Foto: Pieter van den Berg

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.