Politie zoekt getuigen van verdachte situatie

05 februari 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - De politie in Papendrecht wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van een verdachte situatie.
Op 3 februari rond 16.45 uur verliet de bewoonster van een woning aan het Bosbesplein korte tijd haar woning om haar dochter bij een vriendje op te halen. In de tussentijd liet zij haar 7-jarige zoontje eventjes alleen in de woning achter. De moeder was net weg toen een onbekende man aan de voordeur aanklopte. De jongen had al eerder instructies van zijn ouders gekregen om de deur niet voor vreemden open te doen, wat hij dan ook niet deed. Wel vroeg hij door de brievenbus aan de man wat er aan de hand was. De man vroeg de jongen of hij met hem mee ging, wat de jongen weigerde. Daarop liep de man weg in de richting van het Bremhof. Korte tijd daarna kwam de moeder thuis. De geschrokken ouders namen dezelfde dag nog contact op met de politie. Die startte direct een onderzoek.
De man heeft het volgende signalement: het betreft een blanke man met lichtblauwe ogen, bruin haar met bovenop stekels met gel, tussen de 35 en 40 jaar oud. Hij droeg een zwart shirt met lange mouwen met hierop een grote gele leeuwenkop, een gouden ketting met grote schakels en PUMA schoenen.
De politie is een buurtonderzoek gestart en ook de ouders hebben buurtbewoners gevraagd of zij iets gezien hebben. Wie op 3 februari rond of voor 16.45 uur op het Bosbesplein of daar in de omgeving iets verdachts heeft gezien en/of iemand heeft gezien die voldoet aan het signalement, wordt gevraagd te bellen naar de politie in Papendrecht. Wie de man aan de hand van het signalement kent of herkent of andere informatie heeft, wordt eveneens gevraagd te bellen. Dat kan naar 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem: 0800-7000 (gratis). Uiteraard wordt ook de man zelf opgeroepen zich bij de politie te melden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.