Aanrijding op de Noordhoek

03 februari 2011 door Pieter van den Berg
Aanrijding op de Noordhoek

PAPENDRECHT -Twee automobilisten kwamen donderdagmiddag met elkaar in botsing op de Noordhoek ik Papendrecht.
De ambulance kwam ter plaatste om één van de bestuurders te controleren maar deze hoefde niet meer naar het ziekenhuis. Over de oorzaak is op dit moment nog niets bekend het vermoeden bestaat dat de bestuurster van de bestelbus de blauwe auto niet heeft opgemerkt tijden het achteruit rijden. Eén van de auto’s had forse schade en is door het bergingsbedrijf weg gesleept.

Foto: Pieter van den Berg
 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.