Instappers Olympia winnen twee keer achter elkaar

31 januari 2011 door Ad van Herk
Instappers Olympia winnen twee keer achter elkaar

PAPENDRECHT - Het instapteam van Olympia Papendrecht heeft nu twee wedstrijden achter de rug in het Rayon Turn Toernooi en beide wedstrijden werden met winst afgesloten. Afgelopen zaterdag kwamen de jongste wedstrijdturnsters in actie tegen OKK Gorinchem. Tot het laatste toestel was onduidelijk welk team er zou gaan winnen, maar de turnsters van Olympia waren uiteindelijk de beste. Vooral op balk en lange mat lieten de meiden goede oefeningen zien. Het team bestaat uit Anna, Lindsey, Lois, Anna, Naomi, Vera, Kayla en Helene.

Op de foto van links naar rechts:
Achterste rij: Anna, Kayla, Helene, Lois,
Voorste rij: Vera, Naomi, Anna

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.