Meester Mario Borghouts neemt afscheid van Knotwilg

31 januari 2011
Meester Mario Borghouts neemt afscheid van Knotwilg

PAPENDRECHT - Op vrijdag 28 januari 2011 was het officiële afscheid van meester Mario Borghouts op openbare basisschool De Knotwilg. Hij kwam in 1972 vanuit Brabant naar Papendrecht en is toen hier gebleven. Hij heeft achtereenvolgens op de Comeniusschool , de Rembrandtschool, de Viermaster en tenslotte op de Knotwilg les gegeven. 

Maar na 40 onderwijsjaren vond hij het genoeg. ‘’Je moet stoppen op het hoogtepunt’’, aldus Mario Borghouts. Er is van alles georganiseerd voor zijn afscheid. Zijn klas, bijvoorbeeld, nam afscheid van hem met een optreden die zij zelf bedacht hadden. Op de dag van het officiële afscheid was er een groot feest georganiseerd. Zijn dochter heeft samen met Hendrik-Jan van Dijkhuizen een liedje gezongen. Ook was er een diashow met allemaal oude foto’s van Mario en er werden door zijn collega’s 4 medleys gezongen met zelfgeschreven teksten. Iedereen zong gezellig mee.

Mario was altijd erg kritisch en gaf duidelijk zijn mening. Hij wilde uit ieder kind zijn of haar talent halen en goed begeleiden tot het Voortgezet Onderwijs. Na 40 onderwijsjaren gaat hij niet achter de geraniums zitten. Hij is net opa geworden, gaat helpen bij Stichting Dorpsbehoud Papendrecht en houdt van reizen, dus hoeft hij zich zeker niet te vervelen!
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.