PKC wint van DOS'46

31 januari 2011 door Ad van Herk
PKC wint van DOS'46

PAPENDRECHT - Op zaterdag speelde PKC in de zaal in Nijeveen tegen DOS'46. De jonge ploeg speelde verrassend sterk en won met 21-23 van DOS'46, na  eerder nog met 4-0 te hebben achtergestaan. Topscoorder was Suzanne Struik met 7 goals.

Na deze winst staat PKC nog steviger op de 3e plaats en ligt dus op koers  voor een plaats in de kruisfinale. Komende zaterdag worden er geen wedstrijden in de Korfballeague gespeeld. Op zaterdag 12 februari 2011 speelt PKC thuis tegen koploper Koog Zaandijk.

Foto: Peter Besemer

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.