Vrachtwagen verliest oplegger op kruising

28 januari 2011 door Ad van Herk
Vrachtwagen verliest oplegger op kruising

PAPENDRECHT - Midden op de kruising tussen de Edisonweg en de Van Wenaeweg (bijna op de grens van Papendrecht en Alblasserdam) raakte plotseling een oplegger van een vrachtwagen van Alexport los van de trekker.

Of deze door een onoplettende chauffeur of door een mankement is losgeraakt, is onduidelijk. Een telescopische heftruck moest eraan te pas komen om de oplegger op te tillen en deze op zijn steunen te krijgen, waarna een andere trekker kon worden aangekoppeld om de oplegger weer weg te rijden.

Het verkeer ter plaatse verliep ietwat chaotisch, omdat het nauwelijks geregeld werd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.