Benefietconcert “Scan Bianca" groot succes

24 januari 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag 22 janauri er een groot benefietconcert georganiseerd door de Ven2Cops van de politie Zuid-Holland-Zuid ten bate van “scan van Bianca”. In een uitverkochte Bethlehemkerk te Papendrecht werd door diverse koren een afwisselend programma gebracht.

De soliste Annelies Schep zong een prachtige solo I dreamed a dream uit Les Miserables. De koren werden begeleid door organist André de Jager, pianist Hans Veldhuizen en het strijkersensemble Het Erasmus Consort. Aan het einde van het concert kon de voorlopige tussenstand bekend gemaakt worden. Dirigent en organisator Peter Overduin overhandigde aan de ouders van de overleden Bianca een cheque van 11.974.00 euro. Door een collecte, wijn en cd verkoop na het concert is dit bedrag inmiddels opgelopen tot 13.500 euro. Een geweldig bedrag.

Tevens bleek dat met dit bedrag ook de totaalstand over de 300.000 euro is gegaan. Iedereen die hier aan meegewerkt heeft HEEL hartelijk dank.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.