Olympia wint en verliest

23 januari 2011 door Ad van Herk
Olympia wint en verliest

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag kwamen twee turnteams van Olympia Papendrecht in actie in de poulewedstrijden van het Rayon Turn Toernooi.

De jeugd B turnsters turnden in Andel tegen gymnastiekvereniging Andelo en wonnen deze wedstrijd met tien punten verschil. Met name op de toestellen brug en vloer waren zij beter dan de thuisploeg. Twee turnsters van Olympia eindigden bij de eerste drie. Danique Hameete werd 1e en Ginny van Eck eindigde als 2e.

Aan het eind van de middag startte voor de senioren B hun eerste wedstrijd van dit seizoen. Vridos uit Giessenburg was de tegenstander. Aan het eind van de snelle wedstrijd bleek Vridos net iets beter te turnen waardoor de winst naar Giessenburg ging. Met name op de evenwichtbalk liet Olympia punten liggen. Alissa de Jong was de beste Papendrechtse turnster op de tweede plaats. Zij turnde 44,80 bij elkaar. Lotte Schakel van Vridos werd 1e met 46,80.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.