De Lage Waard voor derde jaar op rij aan kop

20 januari 2011
De Lage Waard voor derde jaar op rij aan kop

PAPENDRECHT - Voor de tiende keer zet Elsevier alle middelbare scholen op een rij: van vwo tot havo en vmbo. Want wie een school kiest, moet kunnen vergelijken. De beste middelbare school van Nederland is dit jaar de Christelijke Scholengemeenschap De Lage Waard. De school behoort voor het derde jaar op rij bij de winnaars met zowel havo als vwo.

Elsevier heeft alle middelbare scholen vergeleken op het aantal zittenblijvers en de examenresultaten.

De winnaars en verliezers van De beste scholen 2011 kunt u vinden op de website van Elsevier.
De beoordelingen voor alle middelbare scholen staan in weekblad Elsevier van 15 januari 2011.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.