Leon van Dalen keert terug bij Drechtstreek

18 januari 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Na een afwezigheid van vele jaren keert Leon van Dalen in het nieuwe seizoen terug bij de club waar hij zijn voetballoopbaan begon: Drechtstreek. Van Dalen speelde ruim tien jaar in de eerste divisie bij Dordrecht 90 (later FC Dordrecht) en daarna bij TOP Oss. Hij is nu bezig aan zijn derde jaar bij hoofdklasser ASWH in Hendrik Ido Ambacht waar hij als aanvoerder een belangrijke rol speelt.

Het zal voor Leon van Dalen wel even wennen worden om op een wat lager niveau te gaan spelen maar toch geeft hij aan dat hij zin heeft in een periode bij Drechtstreek. “Ik verheug me er op om terug te keren bij mijn oude club. Ik ga daar onder andere weer spelen met twee oud-teamgenoten, Martijn de Jong en John den Dunnen, en daar zie ik naar uit. Daarbij komt dat er bij Drechtstreek een flink aantal eigen jeugdspelers is doorgebroken en dat er in de jeugdafdeling ook nog heel wat talent aanwezig is. Ik hoop met mijn ervaring iets toe te voegen aan de groep. Drechtstreek heeft zich de laatste jaren natuurlijk prima ontwikkeld en ik verwacht er weer heel snel gewend te zijn”.

Ook coach Jan Kroos verheugt zich op de samenwerking met Van Dalen. “Met de komst van Leon kunnen we nog meer gebruik van de combinatie van jonge talenten en routiniers. Hier worden we alleen maar sterker van”.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.