Popkoor Papendrecht wint ChorusOnline

18 januari 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Popkoor Papendrecht heeft de wedstrijd gewonnen bij ChorusOnline, en de prijs is een workshop onder leiding van niemand minder dan Jo Annemans van VoiceMail. Koren uit heel Nederland en Belgie namen hier aan deel.

Jo gaat met het koor arrangeren en een begin maken met vocal percussie. De workshop wordt gehouden op een woensdagavond in april/mei. Het koor bestaat pas sinds augustus 2010 en heeft dus een flitsende start achter de rug.

Er is bijna een ledenstop bereikt, maar voor enkele alten, tenoren en bassen is er plaats; sopranen zullen (even?) op een wachtlijst komen te staan.

De oefenruimte is de voormalige basisschool aan de Goudenregenstraat 15, en op de woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur wordt er gerepeteerd.

Wie interesse heeft in het zingen van Popmuziek in koorverband kan kijken op www.popkoorpapendrecht.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.