Waarschuwing voor aanbieden diensten aan de deur

18 januari 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - De politie waarschuwt voor mensen die aan de deur komen om diensten als het reinigen met hogedrukspuit van gevels en opritten aan te bieden.


Een bewoner aan de Torenmolen stuurde gisterenmiddag een onverzorgd uitziende, Engelssprekende man met een veiligheidsvestje weg die deze diensten kwam aanbieden. De bewoner vertrouwde het niet en gaf een melding door aan de politie.


In 2010 kwamen er ook al diverse vergelijkbare meldingen binnen. De politie adviseert altijd om legitimatie te vragen op het moment dat deze lieden zich aan de deur melden. Maak altijd melding bij de politie wanneer u de zaak niet vertrouwt.


Inmiddels is bekend dat drie Ieren op 12 januari in Leerdam bij een drukkerij flyers hebben laten drukken en maar een deel daarvan hebben betaald en afgehaald. Een groot aantal bleek dus voor niets te zijn gedrukt. Ook een bedrijf dat stickers voor een bestelbus had gemaakt bleef zitten met een bestelling die niet werd opgehaald. Mogelijk dat meer bedrijven of particulieren de dupe zijn geworden. De politie vraagt mensen verdachte situaties door te geven. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.