Jeugd B Olympia wint eerste wedstrijd

10 januari 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - De jeugd B turnsters van Olympia kenden afgelopen zaterdag een goede start van het nieuwe seizoen. De eerste wedstrijd tegen Kracht & Vriendschap in het Rayon Turn Toernooi werd met twee punten verschil gewonnen.

Toen de uitslagen bekend waren, bleken de brugoefeningen erg goed te zijn verlopen. Alle turnsters scoorden daar hoor. Summer Howe was de beste Papendrechtse turnster, met onder meer een 14.10 op de brug. Dit was ook het hoogste cijfer van de wedstrijd. Het team bestaat naast Summer uit Danique Hameete, Ginny van Eck, Elise Vonk, Inge Nederhof, Joëlle Prins, Noa van Dijk, Lisanne de Bever en Julia Hoffman.

Voor de trainers was deze wedstrijd ook spannend. Aline van der Want en Chantal de Koning zijn dit seizoen de nieuwe trainers van dit jeugdteam. Naast dit jeugdteam doen er nog vier teams van Olympia mee in het turntoernooi van Rayon Dordrecht. De jongste turnsters doen mee in de instapcategorie; er is een jeugd A team en twee seniorenteams. De komende maanden worden de poulewedstrijden geturnd. Op basis daarvan wordt bepaald welke teams doorgaan naar de finale op 28 mei in Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.