Derde ZRO wedstrijd voor de Geul

10 januari 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - In het Papendrechtse zwembad de Hooght werd afgelopen zaterdag de derde wedstrijd in de regionale ZRO competitie gezwommen. De zwemmers van de Geul deden goede zaken: er werden flink wat persoonlijke records gezwommen en maar liefst 19 keer mocht een Geul zwemmer een medaille ophalen.


Bij de heren was er op de 100 vrij zilver voor Ivan van Omme en brons voor Wouter de Win, op de 50 school pakte Ivan van Omme het goud en Yuri van Omme zwom naar de bronzen plek. Bij de dames pakte Pauline Tieleman op de 100 vrij de punten met een vijfde plaats.
In de categorie jongens jeugd zwom Jasper de Win naar goud op de 50 rug en brons op de 200 school. Juniorenzwemmers Tim Muller en Jesse de Win pakten hier belangrijke punten: Tim werd derde op de 50 rug en scherpte tevens zijn eigen clubrecord aan, Jesse pakte het zilver op de 200 school. Bij de meisjes tikte Djamari Oetringer als derde aan op de 200 school, juniorenzwemster Iris van Valen haalde een mooie vierde plaats.
Jongens junioren 4 zwommen 100 rug met een tweede plaats voor Jesse de Win en een derde plaats voor Tim Muller. Op de 100 vlinder pakte Tim het zilver, Jesse pakte met een vierde plaats de overige punten.
Sabrina de Graaf was goed op dreef in de categorie meisjes junioren 3: goud op de 50 vlinder en zilver op de 100 rug. Latona Baart veroverde het brons op de 50 vlinder en Sophia van Maren zorgde met een vijfde plaats op de 100 rug voor belangrijke wedstrijdpunten. Bij de jongens in deze categorie zwom Thomas Verhoeven naar het zilver op de 50 vlinder, het brons ging naar Ben Muller. Bas van Middelkoop eindigde net naast de medailles op de vierde plaats. Op de 100 rug was het Max Muller die het zilver opeiste, het brons was voor Ben Muller. Yaro Roodenburg zwom op beide afstanden een mooi PR.
Bij de allerjongsten, de minioren, waren er mooie PR’s voor Tijmen Snier, Kevin Tittel, Dané van Wijngaarden en Esmée Roodenburg.
De afsluitende estafette was een 4x50 wisselslag voor jongens jeugd. Het Geulteam met Tim Muller, Jesse de Win, Jasper de Win en Thomas Verhoeven won deze estafette met overmacht. Tim Muller knabbelde als startzwemmer nogmaals 2 honderdste van zijn clubrecord op de 50 rug af.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.