Aangehouden om busjes traangas en verlopen rijbewijs

10 januari 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Op de rijksweg A15 heeft de politie twee mannen aangehouden vanwege een ongeldig rijbewijs en het bezit van een busje traangas.

Agenten zagen de twee van 28 en 29 jaar uit Oss vanuit Rotterdam in de tunnel rijden en controleerden het kenteken. Bij de persoonscontrole bleek dat de 28-jarige bestuurder een verlopen rijbewijs bij zich droeg.
Beide verdachten bleken in hun kleding een busje traangas te hebben. Dit werd in beslaggenomen waarna de twee werden aangehouden. De 28-jarige man is na verhoor heengezonden, de 29-jarige verdachte zit nog vast omdat hij veelpleger is.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.