Rovanda blijft hoofdsponsor Drechtstreek

07 januari 2011 door Ad van Herk
Rovanda blijft hoofdsponsor Drechtstreek

PAPENDRECHT - Nadat voetbalvereniging Drechtstreek en directeur Rook van Dalen van Rovanda Handel en Techniek BV in de zomer van 2008 een sponsorovereenkomst hadden gesloten voor een periode van drie jaar, zijn ze aan het begin van 2011 overeengekomen dat het bedrijf na de zomer voor nog eens drie jaar als hoofdsponsor aan de club verbonden zal blijven. Het eerste elftal, en sinds augustus 2010 ook het tweede elftal, zullen bij hun wedstrijden de naam van Rovanda dus op het shirt blijven dragen.

Gevraagd naar zijn ervaringen bij Drechtstreek laat Rook van Dalen weten dat hij erg blij is met de goede organisatie en de positieve sfeer binnen de vereniging. “Toen wij sponsor werden, heb ik aangegeven dat ik het nastreven van goede omgangsvormen erg belangrijk vind en dat ik wars ben van grof taalgebruik en vloeken. Daarnaast vond ik toen het opzetten van een Business Club erg belangrijk. Nu, twee en een half jaar later, is er een Business Club met ruim dertig leden en een prachtige ruimte waar de maandelijkse bijeenkomsten worden gehouden. Over de sportieve prestaties van de hoofdmacht van Drechtstreek ben ik ook zeer te spreken. Toen wij begonnen in de zomer van 2008 was het eerste elftal net gepromoveerd naar de derde klasse en nu staan ze nota bene bovenaan in de twee klasse na opnieuw gepromoveerd te zijn. En dat met vrijwel uitsluitend eigen mensen. Daar kun je als sponsor toch alleen maar blij mee zijn. Ik hoop dat het elftal ook na de winterstop goed zal blijven presteren.”

Ook Drechtstreek voorzitter Joop Zwager is in zijn nopjes met de voortgezette samenwerking. “De contacten met Rovanda vormen voor ons een toegevoegde waarde en we zijn we dan ook erg blij dat de prettige samenwerking wordt voortgezet.”

Op de foto: Rook van Dalen (li.) en Joop Zwager (re.)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.