OV chipkaart opladen bij Albert Heijn

06 januari 2011

PAPENDRECHT - Sinds kort heeft Albert Heijn (Espenhof 20 in winkelcentrum Wilgendonk) een OV-chipkaart oplaadautomaat. Klanten kunnen nu ook hier tijdens openingstijden hun OV-chipkaart opladen.

De OV-chipkaart is in grote delen van Nederland al ingevoerd. De regio Rotterdam heeft eind 2005 het spits afgebeten. Vanaf 1 februari 2011 is het openbaar vervoer in de Drechtsteden alleen nog toegankelijk voor reizigers met een OV-chipkaart en niet meer met een strippenkaart.

Voor gebruikers van het openbaar vervoer is het prettig als zij op zoveel mogelijk locaties hun OV-chipkaart kunnen opladen. Daarom is er in de Albert Heijn winkel in Papendrecht een OV-chipkaart automaat geplaatst. De winkels in Dordrecht kregen al eerder een oplaadpunt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.