Onderzoek naar vernieling / brandstichting bestelwagen

06 januari 2011 door Ad van Herk
Onderzoek naar vernieling / brandstichting bestelwagen

PAPENDRECHT - De politie doet onderzoek naar de vernieling van een Mercedes Sprinter die geparkeerd stond aan het Dr. J.F. Stockmannplein. Om 23.10 uur werd melding gemaakt van brand in het voertuig.

De brandweer rukte gezien het risico tot overslaan naar de omgeving met groot materieel uit en had de brand binnen een mum van tijd onder controle. Uit onderzoek blijkt dat er mogelijk vuurwerk en brandbare vloeistof is gebruikt dat tot ontploffing is gebracht waardoor een deel van het voertuig in brand vloog.
Omstanders spreken van een harde knal waarna één of meerdere personen wegrenden en in de omgeving van het incident een personenauto met hoge snelheid zagen wegrijden. De politie wil graag in contact komen met mensen die meer informatie hebben en dit nog niet hebben doorgegeven. Zij kunnen contact opnemen met politiebureau Papendrecht, eventueel telefonisch op het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.