Jaarwisseling 2010 - 2011

01 januari 2011 door Ad van Herk
Jaarwisseling 2010 - 2011

PAPENDRECHT - In de politieregio Zuid-Holland Zuid waren er afgelopen nacht geen extreme incidenten. Wel zijn gisterenmiddag in Papendrecht en Hendrik-Ido Ambacht elf minderjarigen opgepakt omdat ze een bushokje en een brievenbus hebben gesloopt. In de regio Zuid-Holland Zuid zijn uiteindelijk 48 mensen aangehouden. Hiermee komt het totaal aantal aanhoudingen in onze regio op 151. Dat is iets minder dan vorig jaar, toen dat aantal op 157 uitkwam.

De brandweer en de ambulancediensten in de omgeving van Rotterdam spreken van een relatief rustige jaarwisseling. Tussen acht uur gisteravond en vanmorgen is de brandweer 1500 keer uitgerukt. In het overgrote deel van de gevallen ging het om een container- of een buitenbrand, veroorzaakt door vuurwerk.

Foto Hendrik Breitnerstraat - Anton Mauvestraat genomen vanaf de Pelsertflat.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.