Aangepaste afvalinzameling bij gladheid en sneeuw

27 december 2010

PAPENDRECHT - Door weersomstandigheden, met name de gladheid, wordt het ophalen van afval in sommige wijken of straten in Papendrecht onmogelijk of te risicovol. Om die reden is besloten in moeilijk begaanbare straten of op woonerven geen huisvuil op te halen zolang de huidige weersomstandigheden en gladheid aanhouden. Zodra wegen weer begaanbaar zijn, wordt extra personeel en materieel ingezet om het afval alsnog te kunnen inzamelen.

Voor minicontainers geldt dat bewoners deze kunnen aanbieden aan de dichtstbijzijnde doorgaande weg. Op deze manier kan Netwerk de containers toch legen. Containers die binnen de wijk zijn aangeboden en niet geleegd zijn, kunnen de volgende werkdag alsnog aan de doorgaande weg worden aangeboden voor lediging.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.