Dronken man rijdt door na aanrijding

18 december 2010 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Een 58-jarige man uit Papendrecht is vrijdagavond 17 december aangehouden. Getuigen zagen dat de man op de kruising Kastanjelaan / Beukenlaan tegen een lantaarnpaal reed en er vandoor ging. Even later hielden agenten hem staande aan de Westkil. De man weigerde mee te werken aan een blaastest waarop hij werd aangehouden. Ook hierbij werkte hij niet mee. Op het bureau werd alsnog een ademanalyse gehouden waarbij de man 690 ug/l blies. Zijn rijbewijs wordt ingevorderd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.