Sfeervolle avond vol gezelligheid en muziek op de Markt

12 december 2010 door Ad van Herk
Sfeervolle avond vol gezelligheid en muziek op de Markt

PAPENDRECHT - Vrijdagavond 10 december organiseerde de dames L. van Mourik en L. Human van wijkgericht werken Papendrecht een muziek avond op en rondom de schaatsbaan aan de Markt. Showorkest de Slobbers speelde tussen het winkelde publiek op de Meent en op de schaatsbaan trad de Papendrechtse zanger Maurice Schaap op.
 
Tijdens het optreden van zanger Maurice werden er sterretjes uitgedeeld aan de kinderen en kon het publiek zich tegoed doen aan allerlei lekkers uit de Cookers Koek en Zopie tent.
 
Ook de komende week staat er nog van alles op het programma zo kunnen kinderen op woensdagmiddag knutselen in de tent en is er een slee baan naast de ijsbaan en op vrijdag en zaterdag is er een Duitse kerstmarkt.
 
Vrijdag 17 december om 18:45 start tevens het lichtjesfeest en is er een schaatsende Kerstman aanwezig. De Papendrechtse Paksband onder leiding van Jos Boer zorgt op vrijdag avond voor de muzikale begeleiding. 
Foto: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.