Valse naam opgegeven

05 december 2010 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Agenten hebben op de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht een 37-jarige automobilist aan de kant gezet. Ze zagen dat de man niet handsfree zat te bellen achter het stuur. In eerste instantie gaf de verdachte een valse naam op. Op het bureau na zijn aanhouding vertelde de 37-jarige man dat hij de valse naam had opgegeven om te voorkomen dat hij nog openstaande boetes moest betalen. Vervolgens betaalde de man een bedrag van bijna vijfhonderd euro.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.