Goede prestaties jeugd AV Passaat

29 november 2010 door Ad van Herk
Goede prestaties jeugd AV Passaat

PAPENDRECHT - Dit weekend werd op zaterdag 27 november 2010 aan verschillende wedstrijden  deelgenomen door de Passaatjeugd. Zo was er een belangrijke nationale cross in Tilburg: “ de warandeloop”. Met deze bekende cross doen vaak de beste lopers van Nederland mee.

De Passaatleden hebben hier heel goed gepresteerd. Zo eindigde bij de pupillen 2e jaars Gabrielle Opmeer als 9e en bij de junioren liep Diego Groeneveld  naar een 8e plaats in zijn categorie. Aaron Blom en Mathijs Hoogervorst liepen in de winterse temperaturen ook hele mooie tijden. B junior Bart van Nunen liep mee in de interland tegen België en wist zijn 4300 meter cross in 14:16 min te voltooien.
In de hal van Hercules en Parthenon was het beduidend warmer. Hier werd deelgenomen aan ‘een indoormeerkamp’ door Duane van Dijkhuizen, Tobias Steevensz en Jordi Schmid.
Alle drie hadden behaalden ze mooie PR’s op alle onderdelen.

Duane en Jordi verbeterden allebei ook nog een clubrecord wat al sinds 2005 stond. Duane bracht de 40 m. naar 6.91 sec en Jordi evenaarde het clubrecord hoogspringen door over de 1.20 cm. te gaan. Mede door deze prestaties werden ze beiden overtuigend eerste in hun categorie!

Bij de junioren C deed Priscilla Huisman mee met het polsstokhoogspringen ,waar ze haar persoonlijke record heeft gebracht naar 2,50 m. Ze won met dit mooie resultaat de wedstrijd.
Een sportief weekend om met trots op terug te kijken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.