Sportieve toneelspelers en organisatoren gevraagd voor 'Kies voor Hart en Sport '

29 november 2010 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Kies voor Hart en Sport: dit project heeft als doel sporten onder basisschoollerlingen in de groepen 6, 7 en 8 te stimuleren. Denk je dat het jou lukt om, verkleed als acteurs Rik en Tik, langs de basisscholen te gaan en kinderen enthousiast te maken voor een sportkennismakingscursus, reageer dan op deze oproep.

De gemeente hebben twee sportieve acteurs tussen 17 en 25 jaar nodig, het liefst studenten van CIOS, ALO of PABO. Voorgaande jaren bezochten de acteurs op dinsdag en donderdag de scholen in Papendrecht. Rik en Tik komen langs de scholen in week 5 (31 januari t/m 4 februari 2011) onder schooltijd (8.45 – 15.15 uur met een lunchpauze tussen 12.00 en 13.00 uur).

Heb je interesse, dan kun je reageren door middel van een mail/brief vóór 10 december 2010 aan mevrouw Heidy van Dam: h.vdam@papendrecht.nl, Postbus 11, 3350 AA Papendrecht, tel: 078 - 7706294.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.