Ladies Night 2010

28 november 2010 door Ad van Herk
Ladies Night 2010

PAPENDRECHT - Zaterdag 27 november opende Ton Verdoorn van Groencentrum Papendrecht samen met zijn medewerkers om 19:00 uur de deuren voor een zeer gezellige Ladies Night.
Tijdens deze avond werden de Ladies in de watten gelegd met leuke kraampjes, demo’s, hapjes en drankjes en op het hele assortiment kregen de Ladies ook nog eens een leuke korting. Het was druk zo druk dat verkeerregelaars zijn ingezet om het autoverkeer in goede banen te kunnen leiden. Ruim 500 Ladies en een meegesmokkelde heer wisten het Groencentrum te vinden.

Vooraf was bekend dat een Mistery Guest zijn opwachting zou maken, vragen stellen of de mistery guest aanraken was verboden waardoor menig vrouwen hart iets sneller klopte want wie o wie zou het toch zijn. Bekende namen als Gerard Joling deden al snel de ronde. Om half 8 was het zover en kwam de mistery guest binnen en dat was niemand minder dan zwarte Piet die speciaal een avond vrij had genomen om de dames van heerlijke pepernoten te voorzien.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.