Opening fotostudio Hanan Haddouch

28 november 2010 door Ad van Herk
Opening fotostudio Hanan Haddouch

PAPENDRECHT - Zaterdag 27 november vond de officiële opening plaats van fotostudio Hanan Haddouch. Sinds kort heeft deze jonge en zeer ambitieuze fotografe haar eigen studioruimte in Papendrecht geopend.

Speciaal voor deze opening kon iedereen zich via internet aanmelden om in aanmerking te komen voor een gratis fotoshoot met alles erop en eraan. Fotograaf Pieter van den Berg mocht tijdens de opening de werkzaamheden van Hanan op beeld vast leggen en was onder de indruk van haar kennis en vakmanschap. Hanan Haddouch is 21 jaar en komt uit de omgeving van Rotterdam. Van jongst af aan is ze al verliefd op haar camera. Inmiddels heeft zij al een hoop shoots en publicaties achter de rug. Fotoshoots zijn bij Hanan mogelijk voor iedereen van alle leeftijden (portret, mode, familie, glamour, beauty, promotiefoto’s). Zij heeft daarbij een compleet team ter beschikking, bestaande uit visagisten, haarstylisten en modestylisten.

Fotoactie!
Wil jij dus ervaren hoe het is om voor één dag model te zijn of wil je simpelweg een mooie professionele fotoshoot, dan ben je bij Hanan Haddouch op het juiste adres. Tot en met 31 december 2010 loopt een fotoshoot actie waarbij je maar liefst 10 euro korting krijgt op vertoon van de kortingsflyer bij de fotoshoot. Grijp dus nu snel je kans, meld je aan voor een fotoshoot door te mailen naar contact@hananhaddouch.com en vier de feestdagen met een fotoshoot!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.